L'Associació Casal Infantil La Mina és una entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes per oferir un servei d'acció social en el lleure amb els infants del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.

 

Orígens i història

Nascuda l'any 1978 amb la necessitat dels propis veïns i veïnes de tenir un espai on els seus fills i filles poguessin anar després de l'escola. Van ser els propis pares i mares els que van liderar reivindicacions i protestes veïnals demanant aquest i altres equipaments i recursos que creien imprescindibles per millorar la vida del barri.

 

Encara que des del 1978 ja es feien activitats adreçades als infants des dels locals cedits per la parròquia del barri, va ser el 10 de març de 1988 quan es va fundar l'Associació Casal Infantil La Mina, registrada a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques.

 

Missió, visió i valors
La missió de l'associació és la promoció de la infància a través de l'acció amb els infants, les seves famílies i la comunitat, fomentant les seves capacitats educatives, socials i econòmiques per garantir el seu benestar.

 

Està formada per un grup de persones -famílies del barri, antics usuaris, persones amb un alt vincle afectiu amb el barri i altres tècnics socials que també hi treballen- que de forma voluntària i entregada volen caminar junts en la millora educativa i social del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.

 

El valors de l'entitat són: Lideratge veïnal, Compromís, Participació, Transformació Social, Qualitat, Innovació i Responsabilitat.

 

 


- Nom de l’entitat: Associació Casal Infantil La Mina
- Adreça: carrer Ponent, s/n, Sant Adrià del Besòs BARCELONA
- Equipament on es troba: Casal Cívic La Mina de la Generalitat de Catalunya
- Telèfon de contacte: 689.751.388
- Correu electrònic: casal@casalinfantillamina.com
- Pàgina web: www.casalinfantillamina.com
- Xarxes socials: www.facebook.com/casalinfantillamina i twitter: @casalmina
- CIF: G58696709
- Any de creació: 1978
- Registres d’inscripció: Registre a la Direcció general de Dret i d'Entitats Jurídiques, nº 10.156, data: 29/07/1988 i registre d’Entitats cíviques de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, nº 56, data: 13/10/1997
- Àmbit d’actuació: Acció Social en el lleure
- Àmbit territorial: Municipi de Sant Adrià de Besòs

 

 


La junta directiva

 

Marta Cercadillo
Estañol
Presidenta

 

Jacobo Muñoz
Chaves
Representant

 

Xènia Martínez
Massalleras
Representant

 

Núria Famades
Casals
Vicepresidenta

 

Juan Molina
Fernández

Secretari

 

Verónica Pérez
Pernas
Vocal

 

Desirée Muñoz
Medina
Vocal

 

Arantza Jímenez
Abil
Vocal

 

 

ASSOCIACIÓ CASAL INFANTIL LA MINA | G-58696709
Casal Cívic La Mina carrer Ponent 37, 08930 Sant Adrià de Besòs
Telèfons 689 751 388 | casal@casalinfantillamina.com
| v.03.2016