El Casal Infantil de La Mina amb músiques sensibles al Gran Teatre del Liceu

M˙siques Sensibles és un cicle de concerts que arriba a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu, per˛ tambÚ son una productora i un grup d'artistes amb la suficient sensibilitat per fer nÚixer aquest projecte amb la idea d'ajudar a diferents associacions sense Ónim de lucre.

 

- vídeo promocional "Les estrelles sou vosaltres" -

 

La programaciˇ de concerts principalment en ac˙stic, que comenšarÓ el proper 3 de novembre i durarÓ fins el 18 de desembre, comptarÓ amb les veus mÚs representatives del panorama catalÓ i altres promeses de m˙sica actual -com son Sara Pi, Elena Gadel, Quart Primera, N˙ria Graham o MÚlissa Laveaux, entre d'altres- cada un d'ells vinculats a una de les associacions protagonistes del cicle que obtindran un 10% de la recaptaciˇ de les entrades per poder continuar avanšant en les seves tasques socials i ajudar a aquelles persones que tenen mÚs necessitats.

El grup de moda Blaumut amb el seu Ŕxit Pa amb oli i sal que no deixa de sonar a totes les rÓdios, cantarÓ al Liceu pel projecte d'educaciˇ en el lleure i acciˇ social de l'Associaciˇ Casal Infantil La Mina. Amb el seu debut discogrÓfic s'han guanyat el p˙blic per la seva combinaciˇ de pop, folk, canšˇ d'autor i formaciˇ clÓssica amb personalitat i molta classe.

El concert serÓ a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu el proper 23 de novembre a les 21:30 hores i les entrades es poden comprar a ticketmaster i Club TresC.

El 10% de la recaptaciˇ de les entrades que rep l'associaciˇ es destinarÓ al projecte "Un pati per jugar" que vol obrir un espai de joc i trobada al barri de La Mina, segur i adaptat a les necessitats dels infants.

 

- vídeo oficial de la cançó PA AMB OLI I SAL del grup Blaumut "El Turista" (Picap, 2012) -

 

- vídeo de la cançó BIBICLETES del grup Blaumut a la 2a temporada de "Polseres Vermelles" -

ASSOCIACIÓ CASAL INFANTIL LA MINA | G-58696709
Casal Cívic La Mina carrer Ponent s/n, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)
Telèfons 689 751 388 i 93 462 10 40 | casal@casalinfantillamina.com
| v.03.2016